Wesley van Houten naar Quick ‘20

2-6-2017

Wesley van Houten gaat onze mooie club verlaten voor een nieuw avontuur in de 3e divisie van het amateur voetbal.
BWO is ongelofelijk trots dat ze weer een talent, helemaal uit de eigen jeugd, uitzwaait naar de regionale top amateur club uit Oldenzaal.
Wij wensen hem ontzettend veel succes toe en hopen je nog vaak op ons park te zien.
Hieronder volgt een stuk tekst wat Wesley zelf geschreven heeft over zijn tijd bij BWO:

Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen bij BWO, hier heb ik de volgende teams doorlopen: 
F11, F3, F1, E3, E2, D1 (2 jaar), C2 (2 jaar), B2, B1, A1.

Op mijn 17e heb ik de overstap gemaakt naar het 1e elftal.

Vanaf de jeugd speel ik al samen met een aantal jongens die nu in het 1e elftal spelen.

Een van de topjaren was toch wel de D1, hier speelden we in de topklasse, dat was destijds het hoogst haalbare niveau voor D teams.

In de C en de B jeugd heb ik 3 jaar buiten de selectie gevoetbald, maar vanaf de B1 is het allemaal snel gegaan. Het mooiste jaar was misschien wel in de A1 waar we gepromoveerd zijn naar de hoofdklasse. Dit team bestond toen uit veel jongens die nu een vaste waarde zijn voor het 1e, alleen toen waren we allemaal 1e jaars A spelers. Na een spannende finale wonnen we uiteindelijk met 5-2 en dit bleek later mijn laatste wedstrijd in het jeugdvoetbal.

Bij de senioren werden we kampioen in de  4e klasse, hier stond ik nog als buitenspeler in het veld. Na dat jaar mag ik Otto bedanken voor een goede keus om mij terug te zetten als rechtsback. In de 3e klasse kampioen worden en het jaar er na bijna promoveren (we weten allemaal nog hoe) waren prachtige ervaringen.

Ook ben ik ongeveer 6 jaar trainer geweest van verschillende jeugdteams. Dit heb ik altijd met enorm veel plezier gedaan. Dit jaar als trainer van de JO15-1 met het mooiste jaar, een mooie plek behaald in de hoofdklasse en het seizoen fantastisch afgesloten in Denemarken.

In mijn laatste jaar rest ons nog maar een ding en dat is promoveren naar de 1e klasse, dit zou een prachtige ervaring zijn.

Ook ben ik ongeveer 6 jaar trainer geweest van verschillende jeugdteams. Dit heb ik altijd met enorm veel plezier gedaan. Dit jaar als trainer van de JO15-1 met het mooiste jaar, een mooie plek behaald in de hoofdklasse en het seizoen gaan we in afsluiten in Denemarken.

In mijn laatste jaar bij BWO hebben wij als team geschiedenis geschreven voor BWO. Promoveren naar de 1e klasse is voor mij het mooiste wat ik heb meegemaakt binnen BWO.

Een geweldige manier om af te sluiten, daarvoor wil ik iedereen bedanken!!

Na al deze mooie jaren bij BWO ga ik mijn “ voetbalcarriere” vervolgen bij Quick’20. Ik wil zelf graag kijken waar mijn plafond ligt als voetballer en ik denk dat dit een hele mooie kans is.

Tot slot wil ik ALLE vrijwilligers van BWO, mijn teamleden en trainers van de afgelopen jaren.

Ook de supporters bij BWO 1 wil bedanken voor de geweldige steun!

Waar mogelijk zal ik de nodige wedstrijden komen kijken! 

Groeten Wesley