Vrijwilligersfeest 2020

Beste Vrijwilligers van BWO,

Wat een raar seizoen hebben we achter de rug. Covid-19 heeft heel wat spelvreugde weggenomen. De competitie kon niet worden afgemaakt, trainingen moesten worden gestopt en later worden aangepast aan “het nieuwe normaal”
Met zijn allen werken wij aan het creëren van spelvreugde en plezier en dat was in één klap weg.
Toen de eerste versoepelingen aangekondigd werden hebben we direct geschakeld en met behulp van jullie, de vrijwilligers, hebben we snel en veilig de trainingen weer kunnen oppakken.
Nu wordt er weer met man en macht gewerkt aan de opstart van komend seizoen, want iedereen staat te springen om gewoon weer lekker te kunnen voetballen, handballen en te socializen in onze mooie kantine.
Normaliter hebben wij altijd een mooi vrijwilligersfeest in de kantine om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Ook dit jaar stond dit weer op de planning. Echter hebben de beperkingen die ons zijn opgelegd er voor gezorgd dat het niet door kan gaan.
Het bestuur heeft besloten dat we het vrijwilligersfeest verplaatsen naar begin volgend jaar. Wij hopen dat we dan een mooi feest kunnen organiseren zonder al te veel restricties.
Zodra er een datum bekend is zullen wij jullie hierover informeren.
Rest mij jullie op een deze wat onpersoonlijke manier toch te bedanken voor de inzet van afgelopen seizoen. Wij wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag komend seizoen terug op ons mooie sportpark.

Namens het bestuur.

René Krakers
Vrijwilliger coördinator ksv BWO