Vrijwilligers gevraagd

Beste leden en ouders van leden van BWO,

We hebben elkaar hard nodig!!

Onze mooie club drijft op vrijwilligers, echter de kurk wordt steeds kleiner. Dat betekent dat vrijwilligers die overdag een reguliere baan hebben er praktisch een baan naast hebben als vrijwilliger bij BWO. Dit houdt natuurlijk niemand lang vol. Helaas moeten we dan ook constateren dat er vrijwilligers stoppen omdat ze het niet meer bol kunnen werken.
Dat is voor niemand een drijfveer geweest om vrijwilligers werk te doen.

De grootste drijfveer voor bijna alle vrijwilligers is dat het leuk is, iets te doen voor de club waar je voetbalt of handbalt. Of vooral waar je kinderen lekker sporten.
De motivatie om een ideale omgeving te creëren waar onze kinderen lekker met de belangrijkste bijzaak van de wereld bezig kunnen zijn…voetbal en natuurlijk ook handbal bij BWO.
Maar om deze omgeving te krijgen, hebben we veel vrijwilligers nodig die iets voor BWO willen betekenen.

De openstaande vacatures!

– Jeugd coördinator. Deze rol willen we graag met 2 mensen per leeftijdsgroep gaan invullen om zo de werkdruk wat te verminderen.

De omschrijving is als volgt:

De coördinator is in hoofdlijn de spin in het web voor zijn/haar leeftijdscategorie. De drukke periodes zijn aan het begin en aan het eind van het voetbalseizoen.

 De gewenste indeling is dat er per leeftijdscategorie 2 coördinatoren zijn, hiervoor kennen wij de volgende leeftijdscategorieën:

–       JO10/JO11;

–       JO12/JO13;

–       JO14/JO15;

De coördinator begeleidt de leiders en coaches aan het begin van het seizoen, geeft vooraf informatie wat er van hen verwacht wordt.
Verder is de coördinator degene die contact onderhoud tussen de Vereniging/JC en de leiders/ouders.
Bij vragen/problemen mag de coördinator zelfstandig beslissingen nemen, die passen binnen de door de vereniging gestelde richtlijnen.
De coördinator is ook betrokken bij de teamindelingen. Hiervoor is het derhalve noodzakelijk om gedurende het seizoen wedstrijden van de teams in zijn/haar leeftijdscategorie te bekijken. Dit hoeft echter niet elke zaterdag te zijn.

– Hoofd Kleding- en materiaal beheer. Het mooiste zou zijn dat er iemand een facilitaire achtergrond heeft of ervaring met kleding beheer. Het team bestaat uit meerdere enthousiaste mensen die al jaren bij BWO hun taken uitvoeren.

Er is op dit moment behoefte aan iemand die het aanspreekpunt wil zijn. Met name aan het begin en einde van het seizoen is dit een drukkere baan.

– Bardiensten. Een paar keer per jaar een dagdeel op zaterdag of zondag achter de bar staan. Deze dienst duurt ongeveer 4 uur. Uiteraard hoort een tapcursus daarbij.

– Gastvrouw en gastheer tijdens thuiswedstrijden van BWO1. De taak ligt dan met name op de ontvangst van het bestuur van de tegenstanders en scheidsrechter in de bestuurskamer. Daarnaast het verzorgen van drinken en hapjes na de wedstrijd. Deze dienst duurt ongeveer 4 uur per thuiswedstrijd.

Indien u belangstelling heeft, neem contact op op het volgende email adres info@ksvbwo.nl of 06-12973372(secretaris)

Bestuur BWO