Vrijwilliger van het jaar 2022

Mededeling: Wij krijgen van veel mensen het bericht dat ze niet meer kunnen stemmen. De poll onthoud het ip-adres in de cache, als het goed is moet je weer kunnen stemmen nadat je deze van je browser hebt geleegd. Volg deze instructies om je cache te legen.

Elk jaar kiezen wij een vrijwilliger van het jaar. In 2019 waren dit de wasdames, Yvonne en Annemarie en postuum Annie, en in 2020 is dit Chantal Veltkamp geworden en in 2021 Mario Boone.

Eigenlijk komen alle vrijwilligers in aanmerking voor de titel vrijwilliger van het jaar. Zonder vrijwilligers heeft geen enkele vereniging bestaansrecht. Bij BWO hebben wij ruim 300 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze vele leden met veel plezier hun sport kunnen uitoefenen en hun sociale contacten kunnen onderhouden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om meerdere vrijwilligers te nomineren en onze leden te laten kiezen wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat. Voor ons zijn het allemaal winnaars, maar uiteindelijk kan er zich maar 1 vrijwilliger van het jaar noemen. Wij wensen de genomineerden veel succes en zullen later tijdens de ALV de winnaar bekend maken.

De genomineerden voor vrijwilliger van het jaar 2022 zijn:

Johnny Olde Kalter

Johnny (ook wel bekend als Sokko) is een bekend gezicht binnen BWO. Al 50 jaar doet hij vrijwilligerswerk en helaas heeft hij onlangs aangegeven te stoppen hiermee. Hij heeft vele jaren bardiensten gedraaid en de laatste 10 jaar is hij actief geweest als beheerder van de kantine. Bijna dagelijks regelde hij allerhande zaken voor de kantine.

Het werk wordt Johnny lichamelijk te zwaar, hierdoor kan hij de taken niet meer zo vervullen als hij zelf graag wil. Daarbij is het nu ook tijd om eens als supporter langs het veld van zijn kleinkinderen te staan en hen aan te moedigen.

Vanuit de kantine commissie is de dankbaarheid enorm groot voor alles van Johnny gedaan heeft en daarom hebben ze hem ook voorgedragen als vrijwilliger van het jaar. Deze eretitel zou een mooie afsluiter zijn van zijn vrijwilligerswerk binnen de kantine.

Berry Donker

Berry is al ruim 10 jaar actief als vrijwilliger binnen BWO. Begonnen als leider en trainer van diverse jeugd teams, en later een zeer actief lid geworden van de activiteiten commissie.

Het regelen van jeugdkampen, jeugddagen, meehelpen organiseren en als vrijwilliger actief bij de dropping, noem maar op. Vele jeugdleden zullen Berry dan ook kennen.

Berry snapt als geen ander dat vele handen licht werk maken en is dan ook altijd bereid om te helpen waar hij kan. Zelfs tijdens het gesprek over de nominatie gaf hij aan zich nog als kantine vrijwilliger bij Sandy op te geven toen het gesprek kwam op tekorten binnen de kantine. Uiteraard is hij ook daar van harte welkom. Wij zijn blij met vrijwilligers die weten hoe het werkt en die plezier halen uit de taken.

Dewi Vijn

Dewi Vijn is onze jongste genomineerd voor vrijwilliger van het jaar.

Met haar 17 jaar is Dewi al enorm betrokken bij BWO. Als speelster maar ook als vrijwilliger. Ze traint 2 teams en is zeer actief bij de welpen als trainster. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor de FC Noaber deelnemers binnen BWO.

Op zaterdag zie je Dewi vaak fluiten bij de wedstrijden voor de jeugd.

Wij zijn erg blij dat wij als BWO ook jeugdige vrijwilligers hebben zoals Dewi die met hart en ziel het plezier van het spel willen overbrengen naar onze jongste leden.

Deze nominatie voor Dewi is dan ook zeer terecht en wij hopen dat ze nog lang vrijwilligers werk blijft doen voor onze mooie club.

Lennart Bosman

Lennart is nog maar enkele jaren lid van BWO. Hij heeft een actieve rol gespeeld in de fusie en is daarna gelijk doorgegaan in het vrijwilligers werk bij BWO.

Hij is zeer betrokken met de bestuurlijke handbalzaken en clubzaken, is de grote regelaar voor diverse zaken aangaande het herenhandbal, hij draait regelmatig bardiensten in onze kantine en is het gezicht van de bingo bij BWO. Op maandag was hij de vliegende keep van de bingo. ballen draaien, nummers voorlezen, koffie inschenken in de rust van de bingo. Gelukkig heeft hij ondertussen hulp gekregen. De bingo wordt wekelijks door veel mensen bezocht en is een groot succes. Mocht je eens tijd hebben, ga dan eens kijken en doe gezellig mee met de bingo op maandagavond.

Breng hier je stem uit!

Wie wordt de vrijwilliger van het jaar 2022?
 • Johnny Olde Kalter 44%, 233 stemmen
  233 stemmen 44%
  233 stemmen - 44% van alle stemmen
 • Dewi Vijn 20%, 107 stemmen
  107 stemmen 20%
  107 stemmen - 20% van alle stemmen
 • Berry Donker 19%, 98 stemmen
  98 stemmen 19%
  98 stemmen - 19% van alle stemmen
 • Lennart Bosman 17%, 89 stemmen
  89 stemmen 17%
  89 stemmen - 17% van alle stemmen
Toaal aantal stemmen: 527
29 november 2022 - 1 januari 2023
Stemmen is uitgeschakeld