Vrijwilliger van het jaar 2021

Elk jaar kiezen wij een vrijwilliger van het jaar. In 2019 waren dit de wasdames, Yvonne en Annemarie en postuum Annie, en in 2020 is dit Chantal Veltkamp geworden.

Eigenlijk komen alle vrijwilligers in aanmerking voor de titel vrijwilliger van het jaar. Zonder vrijwilligers heeft geen enkele vereniging bestaansrecht. Bij BWO hebben wij ruim 300 vrijwilligers die ervoor zorgen dat onze vele leden met veel plezier hun sport kunnen uitoefenen en hun sociale contacten kunnen onderhouden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om meerdere vrijwilligers te nomineren en onze leden te laten kiezen wie er uiteindelijk met de titel vandoor gaat. Voor ons zijn het allemaal winnaars, maar uiteindelijk kan er zich maar 1 vrijwilliger van het jaar noemen. Wij wensen de genomineerden veel succes en zullen later tijdens de ALV de winnaar bekend maken.

De genomineerden voor vrijwilliger van het jaar 2021 zijn:

Gitte Post

Gitte is al 40 jaar actief als speelster en vrijwilliger bij de handbal. Ze staat altijd klaar om iedereen te helpen daar waar nodig. Verder is ze (bonds-) scheidsrechter, traint ze de jeugd en is ze coach / begeleider van dames 1 handbal. Ze is voor de handbal onmisbaar, en wordt omschreven als een echte duizendpoot.

Mario Boone

Mario is al vele jaren een vertrouwd gezicht op de zaterdagen. Als wedstrijd coördinator begeleid hij vaak de teams en scheidsrechters. Als jeugd coördinator heeft hij zich enorm ingezet voor de jeugd in de diverse leeftijden. Ook als scheidsrechter is hij vaak te vinden op de velden. Kleedkamer indeling, veldindeling en ondersteunen van de jeugd secretaris, Mario is van alle markten thuis. Eigenlijk kent iedereen die een kind heeft voetballen bij BWO Mario Boone wel.

De voormalig KC (Johnny Olde Kalter, Fons Nijhof, Jos Pol en Ludy Reuver)

Deze 4 heren zijn al jaren de drijvende kracht achter de kantine commissie. Ze ondersteunen de Kantine contactpersoon met het inrichten van de kantine, schoonhouden, draaien van diensten openen en sluiten van de kantine, aannemen van bezorgingen en het maken van bestellingen. Ze zijn onmisbaar als het gaat om de kantine open te houden en nemen met zijn 4-en erg veel werk op zich. Gezamenlijk zijn ze al ruim 175 jaar vrijwilliger bij BWO. Naast de KC doen ze ook vele andere werkzaamheden, organisatie van de kaartavonden en zitten bij de groenploeg en schoonmaakploeg.

Breng hier je stem uit!

De poll is gesloten, op de ALV zal de uitslag bekend worden gemaakt. Bedankt voor het stemmen!