Vacature wedstrijdcoördinator

De wedstrijd coördinator is de spil van de wedstrijd dag bij BWO. De wedstrijd coördinator is onderdeel van het wedstrijdsecretariaat en is onderdeel van de BWO voetbalorganisatie.

Als wedstrijd coördinator vragen wij aan jou een inzet van een ½ dagdeel per maand.
Je bent dan of de zaterdagochtend of de zaterdagmiddag bij BWO aanwezig.
De ochtend start om 7.30 uur, de middag vanaf 12.30

De taken zijn:
-Wedstrijdschema printen en ophangen bij de kleedkamer en aan kantinemedewerker verstrekken.
– Ontvangen van leiders thuis- en uitteam en scheidsrechter voorafgaande aan de wedstrijd in de mediaruimte
– Ouders te woord staan bij vragen.
– Teams zijn zelf verantwoordelijk voor plaatsen van de goals. De wedstrijdcoördinator houdt toezicht. Hierbij wordt je ondersteund door een collega op het veld.
– Coördinatie dat alle cornervlaggen van het veld zijn bij de laatste wedstrijden. De teams zijn verantwoordelijk voor het opruimen.
– Controleren of de kleedkamers schoon zijn aan het einde van de dag. De beheerder kleedkamers verzorgt de eindschoonmaak en houdt gedurende de dag toezicht het einde van de dag. Uiteraard zijn de leiders van de teams verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de kleedkamers. Als wedstrijd coördinator spreek je de mensen daar ook op aan.
– Ontvangen van de leiders , tegenstanders en scheidsrechters na de wedstrijd en wedstrijden afronden in het systeem van de KNVB
– Algemeen, gedurende de dag algemene gang van zaken in de gaten houden rondom de wedstrijden.

Indien je interesse hebt en/of vragen hebt, kun je contact opnemen met Gerard Wiegerinck(vrijwilligers coördinator) op g.wiegerinck@home.nl of Björn Markerink(secretaris) op info@ksvbwo.nl