Update BWO 1

De competitie indeling is inmiddels bekend en het beloofd weer een leuk seizoen te worden. We kijken uit naar de vele derby’s met als hoogtepunt natuurlijk de wedstrijden tegen Achilles.
Naast nieuwkomers Grol en Lemeleveld kent de 2e klasse voor ons weinig verrassingen.

Onder leiding van Geert Veldhuis en Vincent Bilanovic is er al enkele weken getraind met de nieuwe selectie. We zijn verheugd met het feit dat er weer veel jongens terug zijn gekomen. Sven en Robbert keren terug vanuit HSC, Wesley komt na 3 seizoenen terug van Quick, Matthijs komt terug van ATC, Dominique Pouwels komt terug van Tubantia en Krijn komt over van Achilles. Daarnaast gaat Dennis weer spelen voor BWO 1 en sluit Jesse weer aan vanuit het tweede.

Op zondag 9 augustus gaat de voorbereiding verder. BWO speelt haar eerste oefenwedstrijd op 18 augustus thuis tegen Avanti. Daarna volgt op 23 augustus een weerzien met oud trainer Otto Krabbe, we spelen dan op de Peuverweide tegen Stevo. Op 8 september speelt BWO thuis tegen PH.

Daarna speelt BWO haar bekerwedstrijden en beginnen we 20 september aan de competitie. Zodra de tegenstanders in de beker bekend zijn brengen we jullie daarvan op de hoogte.

We kijken er naar uit om jullie weer te zien op sportpark de Noork. Fijne vakantie en blijf allen gezond!

BWO 1