Sponsoring

Al vele jaren wordt BWO ondersteund door vele sponsors. Sport en sponsoring gaan hand in hand en zonder financiële ondersteuning van het bedrijfsleven geen prestaties die tot de verbeelding spreken.

BWO is de grootste sportvereniging van Hengelo en omstreken met rond de 1.100 leden. Het  eerste elftal speelt momenteel 2e klasse J KNVB district Oost. Bij thuiswedstrijden mag BWO nog altijd rekenen op een grote schare supporters. Tegenstanders van het eerste elftal komen op dit moment o.a. uit Enschede, Oldenzaal, Deurningen, Wierden, Losser, Harbrinkhoek en omgeving. De tegenstander ziet ook deze reclame-uitingen, wat niet alleen de naamsbekendheid in Hengelo, maar ook in de omliggende plaatsen vergroot, het potentiële verkoopgebied van uw onderneming.

Het sportpark BWO is gelegen aan de Oldenzaalsestraat, recht tegenover restaurant China Tuin, aan één van de belangrijkste invalswegen van Hengelo, gelijk vanaf de afrit A1, komend vanuit Oldenzaal. Dit biedt de mogelijkheid om uw reclameborden zo te plaatsen dat deze voor de vele passanten dagelijks zichtbaar zijn vanaf de Oldenzaalsestraat.

Download hier onze sponsorbrochure

Wat kan BWO voor uw onderneming betekenen ?

Veel, namelijk:

  • BWO heeft een grote plaatselijke en regionale uitstraling.
  • BWO heeft een zeer sociale gebondenheid.
  • Uw naam krijgt dankzij BWO een grotere naamsbekendheid
  • Reclameborden kunnen zichtbaar zijn vanaf de Oldenzaalsestraat, dagelijks zien vele passanten uw reclame-uitingen.

Mogelijkheden van sponsoring bij BWO

Welke vorm van sponsoring u ook kiest, BWO zorgt altijd voor een prima uitstraling. Onderstaande mogelijkheden zijn mogelijk of een combinatie van beide.

Bordsponsoring

Reclamebord met een afmeting, 60 cm hoog bij minimaal 300 cm breed geplaatst rondom het hoofdveld, en/of rondom het kunstgrasveld. Reclamebord met een afmeting, 120 cm hoog bij minimaal 300 cm breed geplaatst hoog achter de doellijn van het hoofdveld, deze borden zijn duidelijk zichtbaar vanaf de Oldenzaalsestraat. Naast bordsponsoring langs de velden, zal uw naam geplaatst worden op het sponsorbord in de kantine.

Kledingsponsoring

Kledingsponsoring biedt vele mogelijkheden om elftallen binnen de vereniging te ondersteunen. Als sponsor kunt u uw bedrijfsnaam aan een team verbinden. Voor een “all-in” bedrag wordt uw team voorzien van een complete outfit bestaande uit shirts, broeken, kousen en evt. trainingspakken en tassen. Uw sponsoring wordt kenbaar gemaakt middels logo en/of bedrijfsnaam.

Adverteren in het clubblad “De Blauwwitter”

Het clubblad van BWO, de Blauw Witter verschijnt 5 keer per seizoen in een full colour oplage van 1.200 stuks. Het plaatsen van een advertentie kan in diverse  formaten, van een 1/16 pagina tot een hele pagina, vanzelfsprekend in full-color. Uw advertentie kan gedurende het seizoen worden aangepast aan eventuele acties.                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Digitale reclame uitingen

In de kantine van BWO zijn een tweetal plasma schermen opgesteld, hierop kan uw reclameboodschap in de vorm van beelden, teksten etc. in een vast te stellen frequentie bij wedstrijden op zaterdag- en zondagen worden getoond. Denk hierbij aan informatie over uw onderneming, actuele acties, aanbiedingen etc.

Reclame op de internetsite. Op de hoofdpagina kan een “banner” van uw onderneming geplaatst worden, met verwijzing naar uw internetsite.

BWO biedt zo diverse mogelijkheden om samen met u te zorgen voor een prima uitstraling van uw onderneming, vanzelfsprekend wordt elke sponsor vermeld op de sponsorpagina op internetsite van BWO.

Natuurlijk zijn wij als sponsorcommissie graag bereid om in een persoonlijk onderhoud de mogelijkheden van sponsoring bij BWO toe te lichten.  Wij nodigen u voor een onderhoud dan ook graag uit op ons sportpark “De Noork “.

Voor meer informatie en eventuele prijsopgave mail naar sponsor@ksvbwo.nl.