Ruimtes

Het clubgebouw van BWO is natuurlijk in eerste instantie voor de activiteiten t.b.v. de voetbal en de handbal. De verschillende commissies, besturen en teams vinden er onderdak voor vergadering en andere bijeenkomsten. De kantine is gedurende de openingstijden van het gebouw in principe ook geopend. Soms zijn er grotere activiteiten zoals toernooien waardoor het gebouw bezet is. Daarnaast is er nog een aantal andere groepen die van het gebouw gebruik maken.

Het gebouw kent de volgende zaalruimte welke door de gebruikersgroepen gereserveerd kunnen worden:


RuimteAantal personen
Bestuurskamermax. 20 personen
Mediaruimtemax. 25 personen
Wachtkamermax. 10 personen
Kantineruimte 1max. 60 personen
Kantineruimte 2max. 90 personen
Kantineruimte 1 + 2max. 150 personen

Ruimte Reserveren

Het is vooralsnog voor contactpersonen van de verschillende groepen tot twee weken van tevoren mogelijk een ruimte van het BWO-clubgebouw te reserveren. Als je dat wilt ga je als volgt te werk:

  1. Controleer in de online agenda of er op het gewenste tijdstip ruimte beschikbaar is, of zoek een alternatieve geschikte tijd en ruimte. Bekijke eventueel de uitgebreide beschrijving van de beschikbare ruimtes.
  2. Vul onderstaande gegevens in en verstuur het.
  3. Je verzoek wordt binnen 2 dagen verwerkt. Wanneer dat gebeurd is krijg je daarvan een bevestiging op het ingevulde mailadres, de reservering is dan ook in de agenda zichtbaar.
  4. Klopt er iets niet of gaat de bijeenkomst onverhoopt niet door, geef dat dan zsm door via reservering@ksvbwo.nl. Daar kun je ook terecht voor vragen.