Overname taken IT- en sleutelbeheer

Na vele jaren de club geholpen te hebben met de automatisering en sleutelbeheer wordt het tijd om mijn taken over te dragen.

Per direct zal Wouter Veltman het IT-beheer bij BWO onder zijn hoede nemen. Wouter neemt de verantwoordelijkheid over van alle activiteiten die enigszins raakvlak hebben met IT binnen BWO, waaronder de website, facebook, twitter, het gebruik van de apps, computerbeheer, beeldschermen (presentatie in de kantine), etc.. Wouter wordt bij het beheer van de website, twitter en facebook ondersteund door een groep van mensen die dat gelukkig blijven doen. Wouter is te bereiken op: wouter_veltman@hotmail.com en 06-55580713.

Raymond Post is per direct het aanspreekpunt voor het sleutelbeheer. Als eindverantwoordelijke in het hoofdbestuur is Raymond al meer dan een jaar betrokken bij het sleutelbeheer, maar vanaf nu is hij het directe aanspreekpunt voor alle sleutels binnen BWO. Mbt sleutelbeheer is Raymond te benaderen via sleutelbeheer@ksvbwo.nl.

Uiteraard zal ik beide heren op de achtergrond blijven ondersteunen, en kunnen zij altijd bij mij terecht.

Om misverstanden te voorkomen: de ledenadministratie blijft onder mijn beheer, tenzij er iemand is die de dringende behoefte heeft om het over te nemen. Een ruime overname periode zal er zeker komen 😊.

Met sportieve groeten,

Theo de Haan