Nieuwjaarsparty 2018

Op zondag 7 januari vond de eerste activiteit van 2018 plaats, namelijk de Nieuwjaarsparty. Met een openingswoord van de kersverse voorzitter Lucas van Belkum werd het nieuwe jaar begroet. Tevens is er een nieuwe traditie gestart met de huldiging van de winterkampioenen en de winnaars van het jeugd zaalvoetbaltoernooi. Ook enkele jubilarissen werden nog gehuldigd.

Ex-voorzitter Peter Sinnema erelid

Peter Sinnema is benoemd tot erelid van sportvereniging BWO. Na 9 jaar nam hij afgelopen ledenvergadering afscheid als voorzitter van BWO. Zijn opvolger Lukas van Belkum  onderwierp Sinnema zondag in een bomvolle kantine aan een interview, waarbij alle hoogte- en dieptepunten tijdens diens voorzitterschap de revue passeerden. Met de gerealiseerde nieuwbouw en de opmars van het eerste elftal naar de eerste klasse als uitschieters. Als dank daarvoor benoemden de leden hem tot erelid.

Huisbankier

De ABN Amro werd gepresenteerd als de nieuwe huisbankier van BWO. De ABN Amro heeft onlangs de de financiering van het nieuwe clubgebouw overgenomen, met voor BWO aantrekkelijkere voorwaarden dan de ‘oude’ lening. Tevens is de bank met BWO in gesprek over verdere verduurzaming van de club.

 Jassen

Als geste heeft de ABN Amro, die was vertegenwoordigd door Maarten Schuurman, ruim 70 coachjassen beschikbaar gesteld voor de leiders van alle jeugdteams. Zondag werd symbolisch de eerste jas overhandigd.

De nieuwjaarsparty werd na het officiële gedeelte vervolgd met een stamppotbuffet en een optreden van zanger Justin.

Zie verslag van de nieuwjaarsparty op BWO TV: klik hier