Sinds februari 2018 voeren alle pupillenteams uitslagen in via de Wedstrijdzaken app. Met ingang van het seizoen 2018/’19 moeten pupillenteams vanaf Onder 8 ook de spelersopgaaf invullen op het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) in de Wedstrijdzaken app.

===============================================

Vanaf seizoen 2017/18 zal de wedstrijdinformatie voor de Senioren en JO19 t/m JO13 afgehandeld worden in de mDWF (mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier).
Met de nieuwe KNVB Wedstrijdzaken App leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Alles wordt dan verwerkt in de app Wedstrijdzaken.

De app Wedstrijdzaken is specifiek voor:

  • scheidsrechters
  • aanvoerders/spelers
  • wedstrijdsecretarissen
  • leiders en trainers

Om te registreren voor de KNVB Wedstrijdzaken app moet je in Sportlink Club geregistreerd staan als bondslid. Als je in Sportlink Club geregistreerd staat als relatie of verenigingslid lukt het aanmaken van een KNVB Wedstrijdzaken account niet. Registreren is alleen mogelijk met het e-mailadres dat overeenkomt met het e-mailadres dat in Sportlink Club geregistreerd staat bij jou als persoon.

Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Invoer van het wachtwoord is vrij. De activatielink is permanent geldig totdat deze is gebruikt, daarna zal aan de gebruiker worden gemeld dat de link reeds in gebruik is. Nadat je geregistreerd bent met het e-mailadres dat in Sportlink kan je jezelf koppelen aan een persoon waarbij hetzelfde e-mailadres geregistreerd staat bij de vereniging of de KNVB. Het koppelen aan een persoon is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de app. Na verificatie van het e-mailadres in het KNVB systeem wordt het account gekoppeld aan de relatiecode waarbij dit e-mailadres geregistreerd staat. Indien het e-mailadres bij meerdere personen geregistreerd staat kan je kiezen aan welke persoon (relatiecode) je het account wilt koppelen.

Voor registratie in Sportlink als leider/trainer kunt u zich wenden tot de ledenadministratie (ledenadministratie@ksvbwo.nl). Bij de sleuteluitgifte is het ook mogelijk om de registratie aan te vragen.

Het zal voor iedereen even wennen zijn, maar de volgende filmpjes kunnen u al een goed beeld geven hoe de wedstrijdzaken app te gebruiken:

Handleidingen en overige informatie van de KNVB m.b.t. de wedstrijdzaken app kunt u hier vinden.