Dennis Kemerink naar Quick ’20

10-6-2017

Dennis Kemerink verlaat BWO en kiest voor Quick ’20 uit Oldenzaal. Weer een fantastische transfer voor een echt BWO jeugd exponent.
We feliciteren hem van harte met deze mooie stap naar een hoog niveau in het amateurvoetbal.
Na het behalen van zijn zwemdiploma begon Dennis te voetballen bij de F10 van BWO. In zijn 2e jaar kwam hij terecht in de F1. Vanaf dat moment heeft hij alle selectie teams van BWO doorlopen.
Waar, over het algemeen, maar weinig jongens/meiden kampioen worden, is hij kampioen geworden in de F1, E1, D1 en C1. Op zijn 17e maakte hij de overstap al naar het 1e van BWO. Op dat moment vocht BWO tegen degradatie in de 4e klasse.
Mede dankzij Otto Krabbe, zijn lichting en de jongere jongens van 2 lichtingen later werd de weg omhoog ingeslagen. Dit leidde tot kampioenschappen van de 4e naar de 3e klasse, 3e naar 2e klasse. En dit jaar promotie via de nacompetitie naar de 1e klasse.
Het kampioenschap in de 4e klasse en de promotie zijn wel de hoogtepunten voor Dennis. Het laatste seizoen begon zeer stroef, maar na een aantal goede gesprekken met elkaar hebben we het fantastisch afgesloten.
Al met al heeft hij een fantastische tijd gehad bij BWO, heeft hier veel vrienden en zal BWO aankomend seizoen goed in de gaten houden.
Dennis, nogmaals heel veel succes bij Quick ’20. Maar er wat moois van!!
Bestuur BWO