De bal rolt weer!

Verheugd zijn wij als bestuur dat de bal weer gaat rollen! De gemeente is de laatste plooien aan het gladstrijken en als dat is gebeurd kunnen we woensdag a.s. gaan starten met de jongste jeugd, de maandag daarop volgt de oudste jeugd.

• 29 april start voetballende en handballende jeugd t/m 12 jaar (onder 11, onder 10, onder 9, onder 8 + welpen)

• 4 mei start van alle voetballende en handballende jeugd t/m 18 jaar (onder 19, onder 17, onder 15 en onder 13)

Dit alles volgens strikte richtlijnen die ons zijn ingegeven vanuit de overheid. Het is dan ook zaak dat iedereen zich op de hoogte stelt van deze richtlijnen en dat we de afspraken hierin strikt navolgen, anders is het snel weer einde oefening.

Op dit moment worden de door ons aangestelde coördinatoren gebriefd over hun bevoegdheden en vooral om er voor te zorgen dat alles netjes en ordentelijk verloopt. Zij zijn ook het aanspreekpunt voor ouders, trainers en spelers tijdens de trainingen.

Bijgaand treft u het protocol aan voor zowel ouders, trainers, als spelers. Tevens de gemaakte regels voor het halen en brengen van uw kinderen. Neem de inhoud hiervan ter harte en wacht tevens de berichtgeving van de trainer en/of leider af over de start van de training.

Heel veel plezier terug op De Noork!

Hoofdbestuur BWO

Corona protocol KSV BWO – Hengelo (4.0)_