Stichting “Club van 100 ksv BWO”

Om de club op een andere manier een hart onder de riem te steken is de Club van 100 ontstaan. Het doel van de Club van 100 is om zoveel mogelijk mensen die BWO een warm hart toedragen bij elkaar te brengen waarmee gezamenlijk financieel wordt bijgedragen ten goede van BWO.

Waar haalt de Club van 100 haar inkomsten vandaan?

Gezamenlijk (met elkaar) verzorgen de leden van de Club van 100 de inkomsten door €100,- te doneren per seizoen.

Voor wie?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen lid worden van de Club van 100. Uw naam of gewenste vermelding komt duidelijk zichtbaar te hangen op het Club van 100 bord in de kantine. Daarnaast kan men zich ook als team, familie of bedrijf aanmelden voor een bedrag van 250 euro. In ruil daarvoor kan men een groter bordje bemachtigen op het grote Club van 100 bord.

!! Let op: voor bedrijven is de bijdrage van €100,- volledig aftrekbaar als sponsoruitgaven!!

Een voor allen, allen voor BWO, dus wordt snel lid van de Club van 100!

Hoe kan ik mijn bijdrage leveren?

U kunt uw bijdrage leveren via een van de pin-terminals van de kantine. Hierbij wordt uw naam geregistreerd en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Verder is het ook mogelijk om uw bijdrage contant te leveren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen per mail.

Kan ik ook eenmalig een bijdrage leveren?

Ja, uiteraard kunt u ook eenmalig een bedrag van €100,- aan de club schenken. We willen niemand verplichten om jaarlijks een bijdrage aan de Club van 100 te doen maar willen dit wel kunnen faciliteren voor sportvrienden die met plezier jaarlijks deelnemen en dit niet elke keer opnieuw hoeven regelen.

Doelen van de Club van 100

Het doel is om met de club van 100 een betrokken groep van sportvrienden, of een samenstelling van verschillende betrokkenen van BWO, jaarlijks een bedrag van tenminste €10.000 op te halen.
Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. Naast het inzamelen van financiële middelen, +/- 90% heeft deze Club toch ook duidelijk een sociale functie, +/- 10%. Het is de bedoeling dat een deel van de inkomsten terugvloeit naar de leden zelf d.m.v. een jaarlijkse bijeenkomst voor een hapje en een drankje tijdens een van de wedstrijden van ons eerste elftal in het seizoen. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten gedeeld en dient de mogelijkheid zich voor om uw lidmaatschap te verlengen. Daarnaast wordt op deze bijeenkomst gestemd waaraan de volgende financiële besteding wordt gedaan.

Het lidmaatschap van de Club van 100 zorgt tevens voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub.

Hoe kan ik deelnemen?

Je kunt deelnemen aan de club van 100 door het formulier in te vullen:

Klik hieronder voor het aanmeldingsformulier Club van 100:

Ook kunt u zich aanmelden per mail: clubvan100@ksvbwo.nl

Voor overige vragen kunt u terecht bij Bas Vaanholt, te bereiken op 06 23 58 86 94‬.

Huidige bestuur:

Bas Vaanholt (Voorzitter)
Tom van den Heuvel (Penningmeester
Huub Tuerlings (Secretaris)
Jesse Bouwhuis (Commissaris)

De stichting is geregistreerd onder KVK- nummer 7173157.