BWO JO13-2 kampioen

BWO JO13-2 KAMPIOEN IN DE 2de KLASSSE

Na een heel spannende voorjaarscompetitie in de 2de klasse is de JO13-2 kampioen woensdag 30 mei geworden! Al de hele competitie draaide de JO13-2 bovenin mee, dan weer koploper en na dan weer niet. Maar drie wedstrijdronden voor het einde begon een eventueel kampioenschap steeds reëler te worden, de jongens hadden het in eigen handen.

De eerste van dat drieluik was de wedstrijd tegen niemand minder dan ATC JO13-2, op dat moment nr. 2, in deze uitwedstrijd werd een 2-1 achterstand knap maar terecht omgebogen naar een 2-3 overwinning. De volgende tegenstander, die lange tijd boven aan had gestaan, SV Delden JO13-1 werd in een thuiswedstrijd in een effectieve 2dehelft met 6-2 opzijgezet. Zo weer een concurrent minder, zodat er voor de laatste wedstrijd van de JO13-02 nog maar een directe concurrent overbleef te weten WVV’34 JO13-1.

In hun laatste wedstrijd van het seizoen konden de jongens van BWO JO13-2 bij winst eindelijk het kampioenschap pakken.

Woensdag 31 mei om 19:15 uur uit bij Bon Boys JO13-2 (finalist beker 2de klasse KNVB regio Oost seizoen 2017-2018) vond de aftrap plaats met blauwe rook verzorgd door de in grote getale meegekomen fanatieke BWO- aanhang. De BWO jongens kwamen als de bliksem uit de startblokken en hadden de bal binnen 1 minuut al in het net. Helaas kwam Bon Boys JO13-2 toch weer snel op 1-1, echter de jongens gaven niet op behielden een duidelijk veldoverwicht dat in de 1ste helft nog resulteerde in de benodigde 1-2. In de tweede helft werd steeds meer zichtbaar hoeveel spanning er op de wedstrijd stond en was het zaak om de voorsprong niet meer weg te geven.

Na het laatste fluitsignaal barstte dan ook het feest los, de jongens pakten de (kinder)champagneflessen om het zwaarbevochten kampioenschap te vieren en de fanatiek BWO-supporters hadden ook nog een v…werkverrassing!

Gefeliciteerd jongens met jullie kampioenschap een knap staaltje werk in de deze moeilijke 2de klasse poule!!