Ben jij de nieuwe Bjorn Kuipers?

BWO zoekt nieuwe scheidsrechters

Door wisselingen in ons scheidsrechterskorps hebben we dringend behoefte aan nieuwe scheidsrechters. We zoeken scheidsrechters die wedstrijden van onze jeugdteams willen fluiten. Alle leden van BWO van 12 jaar en ouder zijn van harte uitgenodigd om op deze manier onze club te helpen.

Waarom zou jij scheidsrechter willen worden?

We zijn op zoek naar nieuwe scheidsrechters die het leuk lijkt om wedstrijden van onze jeugd in goede banen te leiden. Zo speel je niet alleen een mooie rol in de ontwikkeling van onze club en onze jeugd, maar ontwikkel je ook je eigen leiderschapskwaliteiten. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een mooi scheidsrechter tenue als je na de proefperiode echt wedstrijden in het weekend gaat fluiten.

Hoe wordt jij onze nieuwe topscheids?

We organiseren twee bijeenkomsten waarop we bespreken wat er bij komt kijken om een goede scheidsrechter te kunnen zijn. De belangrijkste spelregels komen aan bod, in theorie en vooral ook in praktijk. We gaan samen met jou het veld op om te oefenen in het fluiten.

Daarna mag je een aantal wedstrijden fluiten ‘voor het echie’. Bevalt het je goed dan verwelkomen we je van harte in het BWO scheidsrechterskorps!

 

Hoe meld je je aan?

Als het jou leuk lijkt om onze club op deze manier te helpen, en je wil onderzoeken of dit iets voor je is, meld je dan vrijblijvend aan. Stuur even een mailtje naar Patrick Peezenkamp ( p.peezenkamp-bwo@kpnmail.nl), hij neemt dan contact met je op over het vervolg.