“SponsorKliks,

SPONSORS

Handballen bij BWO

BWO is een sinds 1950 een omnivereniging. Mede dankzij een enthousiast aantal vrijwilligers zijn wij een sportieve maar ook zeker een gezellige tak binnen de vereniging.

Ons eerste team speelt momenteel in de hoofdklasse A en strijd wekelijks met een jong en sprankelend team haar wedstrijden. Onze thuiswedstrijden spelen we altijd in de sporthal  ‘t Hoge Vonder te Deurningen. Bekijk hier het actuele programma.

Een positieve ontwikkeling is de aanloop van nieuwe leden (F-jes), zo hopen wij binnen enkele jaren met alle leeftijdsgroepen weer actief deel te nemen aan de verschillende competities. In 2013 zijn we gestart met een nieuw F-team in sporthal Hasseler Es, elke woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur. Vriendjes en vriendinnetjes zijn dan van harte welkom om te komen handballen! Meld je alleen wel even aan via bwo@handbal.nl!

Natuurlijk is er voor iedereen de mogelijkheid om eens te komen kijken bij wedstrijden en/of trainingen. Het is zelfs zo dat je altijd kosteloos een paar keer een proeftraining mag volgen, zowel bij de jeugd als senioren. Voor meer informatie of aanmelden voor een proeftraining kun je contact opnemen met bwo@handbal.nl.

Verder organiseert BWO voor haar jeugd o.a. een jeugdkamp en een winterprogramma. Informatie hierover zie elders op deze site.

Hieronder vindt u enige algemene gegevens over de organisatie binnen de afdeling handbal.

Team Trainingstijden 2014/15 Trainer/coach Locatie
Dames 1 & 2 dinsdag 19.00 – 20.30 Daan Jolink Sporthal Hasseler Es
donderdag 19.00 – 20.30 Daan Jolink Twickel sporthal
Dames 3, 4 & 5 woensdag 19.30 – 20.30 Gitte de la Parra Twickel sporthal
F-jes & kabouters woensdag 16.00 – 17.00 Els/Joyce/Tanja Sporthal Hasseler Es

Groepsindeling

kabouters 6 jaar en jonger
F- jeugd 7 en 8 jaar
E-jeugd 9 en 10 jaar
D-jeugd 11 en 12 jaar
C-jeugd 13 en 14 jaar
B-jeugd 15 en 16 jaar
A-jeugd 17 en 18 jaar
Senioren 19 jaar en ouder

Tenue 

Shirt Blauw / Wit
Broek Kobalt blauw
Sokken Wit
Schoenen naar eigen keuze, let op; in de meeste sporthallen zijn zwarte zolen niet toegestaan.

Leid(st)er en train(st)ers

Binnen onze afdeling handbal zijn wij geheel afhankelijk van leidsters en leiders die jaarlijks veel de vrije uren besteden aan het (op)leiden van een team. Vragen betreffende het team kunt u dan ook aan haar/hem stellen. Zij bezoeken met enige regelmaat de trainingen, regelen vervoer, begeleiden activiteiten etc.

BWO heeft een aantal betaalde trainers binnen de geledingen, deze zijn gediplomeerd en/of hebben door jarenlange ervaring de juiste kijk op het spelletje.

Voor elk team (uitgezonderd de mini’s) is er de mogelijkheid/verplichting tot 2 trainingen per week.

Samenstelling team

Aan het begin van het seizoen wordt de samenstelling van het team bekend gemaakt. Dit gaat in overleg met de trainers, en leid(st)ers voor het betreffende team.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan horen wij dit graag van u: bwo@handbal.nl.